Novosti v MZR izobraževanju

V podjetju MZR smo sklenili uradno sodelovanje z enim največjih svetovnih IT distributerjev AVNET, s pomočjo katerega bomo omogočili nove pristope v izobraževanjih za stranke in poslovne partnerje.

AVNET, s katerim smo sklenili sodelovanje, velja za enega največjih svetovnih distributerjev, ki povezuje vodilne svetovne tehnološke dobavitelje. Poleg tega, da ostajamo eden izmed ključnih izobraževalnih partnerjev v Sloveniji za celotno IBM programsko in strojno opremo, še dopolnjujemo ponudbo za področja, ki doslej še niso bila pokrita.

avnet_technology_solutions

Novi pristopi v izobraževanju za stranke in poslovne partnerje

Glede na krčenje sredstev za izobraževanja se uvaja tudi ugodnejša oblika izobraževanj – učenje na daljavo (RTC – Remote Class Training), pri katerem bo udeleženec preko video povezave lahko prisostvoval na tečaju v tujini, brez kakršnihkoli potnih stroškov. Stranke in poslovni partnerji bodo poleg tega, zavoljo sodelovanja z AVNET-om, imeli tudi možnost prijave na izobraževanja v tujini (Velika Britanija in druge države zahodne Evrope) preko MZR-ja.

Vrste aktualnih izobraževanj

MZR tako odslej pokriva izobraževanja za celotno platformo IBM in ne-IBM operacijskih sistemov, kot so AIX, i/OS, z/OS in celotno platformo »middleware« produktov. Med slednjimi so v zadnjem času najbolj aktualni tečaji za področja mobilnih rešitev, rešitev v oblaku in poslovne analitike (v povezavi z »big data«).

Za vse dodatne informacije, nasvete in napotke, nas pokličite na 04 530 40 60, ali kontaktirajte preko spletnega obrazca.

Advertisements

Zapišite svoje sporočilo

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s