Kako povečati učinkovitost poslovnih procesov in IT opreme

Na poti do optimalne izrabe poslovnih procesov in IT opreme je še vedno najbolj učinkovito začeti pri izobraževanju. Najbolj zaželena in obiskana, kljub novim oblikam izobraževanj, so izobraževanja v živo, na katerih se predavatelji lahko temeljiteje posvetijo vsakemu tečajniku in skupaj rešujejo probleme, s katerimi se tečajniki srečujejo na svojem delovnem mestu. Izobraževanja se v tem primeru lahko odvijajo v prostorih MZR, v primeru večjega števila udeležencev s strani stranke, pa se odvijajo na lokaciji naročnika.

Izobraževanja na zahtevo povečajo učinkovitost poslovnih procesov ali IT opreme

Future TeamworkV zadnjem času se kaže vse večja potreba po prilagojenih tečajih, na katerih se celotna snov tečaja prilagodi glede na specifične probleme, s katerimi se določeno podjetje srečuje. Takšni tečaji so delno svetovalne in delno izobraževalne narave, izvajajo pa se na zahtevo stranke. Sodelavcem informacijskih centrov se na primer lahko nudi šolanje le za določene segmente opreme, ki jo uporabljajo in na tak način izobraževanje dejansko postane že kar svetovanje, katerega rezultat je čim boljša implementacija in izraba obstoječe opreme.

Za vse dodatne informacije, nasvete in napotke, nas pokličite na 04 530 40 60, ali kontaktirajte preko spletnega obrazca.

Advertisements

Zapišite svoje sporočilo

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s